BMTI-Logo

Institutsleiter

20.07.2017 - Eva-Maria Dölker erhält zweiten Preis

beim Best Poster Award bei der ISTET 2017

Eva-Maria Dölker erhält den zweiten Preis beim Best Poster Award (Foto: Jan Otterbach)

Während des XIX International Symposium on Theoretical Electrical Engineering (ISTET 2017) erreicht Eva-Maria Dölker den zweiten Preis beim Best Poster Award.

Der ausgezeichnete Beitrag zum Workshop:
Eva-Maria Dölker, Stephan Gorges, Jan-Marc Otterbach, Reinhard Schmidt, Bojana Petković, Marek Ziolkowski, Hartmut Brauer and Jens Haueisen: Lorentz force evaluation with extended area approach.

Abstract: A goal function scan based on an extended area approach forward solution is applied to determine size and depth of a defect in Lorentz force evaluation (LFE). Three measurement data sets of a laminated aluminum specimen with a cylindricaldefect at depths of 2, 4 and 8 mm are analyzed, where LFE yields the correct defect sizes and depths for all three cases with a normalized root mean square error of 6.29, 8.26 and 9.94 %, respectively.